Anmasi – Tvättsystem, filtersystem och kemiska produkter

Anmasi – Tvättsystem, filtersystem och kemiska produkter

Din expert på helhetslösningar för metallindustrin, plastindustrin, livsmedel och läkemedel.

KONTAKTA OSS PÅ TEL.: 054 202 17 77 ELLER info@anmasi.SE

anmasigroup_logo

One-stop-solution

Designa – Utveckla – Producera – Service – Miljö

På Anmasi är vi stolta över att kontrollera hela processen för design, tillverkning, installation och serva din industriella rengöringslösning.

Våra medarbetare och lojala underleverantörer utgör en heltäckande och kompetent organisation fokuserad enbart på kundnöjdhet. Vår egen FoU och produktionsanläggningar levererar de lösningar du behöver, och vår serviceorganisation underhåller systemen runt om i världen och dygnet runt.

 

Vi hittar lösningen

Förutom att tillverka våra egna standard- och kundanpassade lösningar har vi även egen produktion av filter och vi har alla andra nödvändiga delar och tillbehör i lager. Våra interna experter står alltid till hands för att hjälpa dig, närhelst du behöver hjälp. På vårt labb kan vi testa renheten på dina detaljer för att säkerställa att den önskade rengöringslösningen faktiskt uppfyller dina krav.

Vi hjälper dig

Vår serviceorganisation är spridd både nationellt och internationellt. Oavsett var du är och var du behöver oss är vi aldrig långt borta. Vår breda expertis sträcker sig över industrier, gränser och teknologier inklusive robotrengöringssystem och andra avancerade lösningar.

Anders Hedeby Sørensen, Delägare

Titta på videon för att se hur vi samarbetar med våra kunder och hur!

 

                                              Anmasi A/S startar ett nytt projekt och hittar en lösning på uppgiften.

Afspil video
PROCESSERNE
TVÄTT
ULTRALJUD
AVBLÅSNING
SKÖLJ
OSCILLATION TANK
VARMLUFTSTORK
VAKUUMTORK

Historia

Anmasi grundades av Jan Hedeby Sørensen, som startade 1989 med produktion av industriell tvätt- och rengöringsteknik.

Företagets grundläggande syfte var att skapa miljövänliga lösningar, vilket har inneburit produktion och leverans av mer än 2.000 rengörings- och filtreringssystem levererade över hela världen.

2012 startade vi vårt produktprogram med ultraljudsrengörare, spraytvättar och kemikalier och sedan utökade vi 2016 med filtreringslösning efter att ha tagit över ett danskt företag specialiserat på detta.

Återigen under 2022 utökade vi med produktion av indunstningsanläggningar vid köp av företaget Envotherm Solutions.

Idag består Anmasi Group av tre produktionsbolag, Anmasi A/S, Filco ApS, Envotherm Solution A/S och säljbolag i Tyskland Anmasi GmbH.

Jan Hedeby Sørensen, VD

anmasigroup_logo
previous arrow
Combiline

Combiline

ULTRALJUDSTVÄTT

Detta är vårt mest populära ultraljudstvätt för industrin, kan erbjudas i många olika storlekar, moduler och ett brett urval av tillbehör. Lösningen anpassas alltid individuellt efter kundens behov och kan levereras med filtersystem, oljeavskiljare etc.

Rotoline

Rotoline

KORGGODSTVÄTT

Robust tvättsystem med roterande korg som skräddarsys efter kundens behov och erbjuds i moduler eller som enstegs tvättsystem. Utvecklad för komplexa detaljer med höga renhetskrav.

Frontloader AFP

Frontloader AFP

AUTOMATISK ULTRALJUDSTVÄTT

Det här är vår tvätt som är lämpliga för tunga föremål. Den levereras med en pneumatisk lucka och tillverkas både som standard- och special i fabrik i Danmark.

Masterclean

Masterclean

CENTRALISERAT FILTRERINGSSYSTEM

Anmasis kundanpassade filtreringsanläggningar tillverkade i rostfritt stål för smörjmedel, oljor och processvätskor.

Maxiline

Maxiline

HELAUTOMATISK ULTRALJUDSTVÄTT

Detta är vår in-line ultraljudsrengörare med flera tankar och automatisk hantering, som är skräddarsydd efter kundens behov. Vår lösning är mycket robust och passar därför både stora och små föremål som behöver tvättas.

next arrow
Counter
TVÄTTMÖJLIGHETER FÖR HELA VÄRLDEN
TOTALA INSTALLATIONER
0

Våra lösningar bygger på många års erfarenhet och skräddarsys efter kundens behov, oavsett om det handlar om en standard- eller speciallösning

Anmasi Group

Anmasi A/S – Filco Aps – Envotherm Solution A/S

Anmasi Groups mål är att vara så nära kundens behov som möjligt. Anmasi Group omfattar, som paraplyorganisation, tre företag: ANMASI, FILCO och Envotherm.

Vi erbjuder lösningar för industriell rengöring och återvinning av processvätskor inom bland annat metall- och plastindustrin – varje företag med sin egen specialitet inom detta;

ANMASI levererar helhetslösningar för industriella tvättanläggningar, FILCO levererar filtreringsteknik och Envotherm levererar indunstningsteknik för återvinning av vätskor. Envotherm Solution A/S är ISO 9001-certifierad.

Vi tänker på miljön!

anmasi_with_tagline
filco_logo
envotherm-logo